Kategorija proizvoda

3L sprej za kosu

3L sprej za kosu

Laboratorijski stol vrhu sprej za kosu je najnoviji tip TOPTION koja usvaja međunarodni napredne tehnologije i rezervnih dijelova.

Product Details

Ako ste u potrazi za kemijsku, biologija, farmaceutska i hrane 3l sprej za kosu od Kina 3l sprej sprej za kosu, dvije tekućine za kosu, malo spreja za kosu, 3l za kosu stroj sa dva fluida sprej, laboratorij za kosu, jaje obrada sprej za kosu proizvođača, dobavljača i facoty u prahu, ili Provjera 3l sprej za kosu prilagodbe i ulijevnog sa profesionalni dobavljač u Kini, slobodno se obratite Toption Instrument.

Uvod:

1. laboratorijske vrhu tablice sprej za kosu je najnovija vrsta TOPTION koje donosi Međunarodna naprednu tehnologiju i rezervnih dijelova.

2. TOPTION laboratorij sprej za kosu okuplja mnoge novi dizajn, na primjer, mala veličina besplatno kreće, Kombinirajući kompresor za zrak i električni grijač unutar kabineta, stakla sprej i ciklon separator za inspekciju. Podacima i funkcijama upravlja PLC.

Primjena:

1. sprej za kosu može se koristiti u širokom rasponu gdje je potrebna proizvodnja uzorak slobodno teče u prahu. Ova tehnika je uspješno obrađen materijal u sljedećim područjima:

1) pića, okusa i bojenje, mlijeko i proizvodi od jaja, biljka i biljnih Ekstrakata, Pharmaceuticals, toplinu osjetljive materijale, plastike, polimera i smole, parfemi, keramike i napredne materijale, sapune i Deterdženata, krvi, bojila, namirnica, ljepila, Oksidi, tekstila, kosti, zubi i zub Amalgan i mnoge druge.

2) većina rješenja i supernsions može biti sprej osušeni pružanje rezultat proizvod ima karakteristike materijala.

(3) to je popularan u polja hrane, biologije, materijal, ljekarne, sveučilišta, i R & D Institut i sl. posebno za obradu materijal osjetljiv na promjene temperature, za npr, u prahu, jer materijal samo dodir zraka za kratko vrijeme tako da toplina mogla uništiti komponenta materijala.

2. radno načelo

(1) zrak su filtrirane i grije, onda u distributer na vrhu sušilice, spirala vrući zrak ravnomjerno idi u sušenje komora 2) tekućina kroz velike brzine Centrifugalne raspršivač na vrhu tornja, zatim sprej (rotacija) u vrlo finu maglicu kapljice, obratite se vrućim zrakom i suši u gotov proizvod u kratkom vremenu.

(3) sušenog proizvoda kontinuirano proizvodi iz dubine sušenje toranj i ciklona, Ispušni su ventilirane navijač.

Prednosti

1. PLC automatskog upravljanja, više prikladan za kontrolu i upravljanje.

2. velike brzine sušenja, nakon prskanje materijalnih tekućine, površina materijala uvećava se uvelike, pospješiti vaše istraživanje.

3. u protoku zraka, 95% ~ 98% vode može biti isparila u tren. Možete završiti materijalnih sušenje samo u nekoliko sekundi.

4. posebno pogodan za sušenje toplinu osjetljive materijale, nakon sušenja, nema potrebe za potresno i sortiranje, tako da se smanji rad procedure i uštedite vrijeme.

Tehničke specifikacije

Stavka

Jedinica

TP-S30

Max kapacitet

ml/h

3000

Raspon Temperatura ulaznog zraka

30℃ ~ 300℃

Raspon temperature ispuh zraka

30℃ ~ 140℃

Precizna temperatura

±1

Vrijeme za kosu

S

1.0 ~ 1,5

Brzinom pumpe za vodu

ml/h

3000

Sustavom za raspršivanje

/

Dva fluida mlaznica

Sprej za smjer

/

Prema dolje ko struja

Ukupna snaga

/

10 KW 380V

Inox spremnik promjera

Mm

800

Praškom vraćanje stopa

%

≥95

Okretati brzinom

o/min

40000

Dimenzije

Mm

1700 * 1100 * 150


Hot Tags: 3l sprej sprej za kosu, dvije tekućine za kosu, malo spreja za kosu, 3l za kosu stroj sa dva fluida sprej, laboratorij za kosu, jaje u prahu obrada sprej sušilice, Kine, Proizvođači, tvornica, dobavljača, dobavljač u Kini, customization, dizajn, kemijski, biologija, farmaceutska, hrana
Srodni proizvodi
Feedback
Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: TaiBai Road, YanTa Distrikta, Xi'an, Kina
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., Ltd sva prava pridržana.